Skip to content
Politică

Surpriză în dosarul lui Toni Greblă – cine l-a turnat la DNA?

Audierea judecătorului CCR Toni Greblă a luat prin surprindere pe toată lumea. Abia acum încep să iasă la suprafață informații despre modul în care s-a ajuns la judecătorul constituțional.

Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, cel care ar fi depus denunț penal împotriva lui Toni Greblă ar fi chiar fostul său coleg de partid, Viorel Hrebenciuc.

Conform primelor informaţii, denunţul ar viza relaţiile judecătorului de la Curtea Constituţională cu fondatorul şi proprietarul grupului Mechel, Igor Ziuzin.

Igor Ziuzin este un oligarh rus care deţine în România combinatele metalurgice de la Târgovişte şi Câmpia Turzii. Potrivit unor surse judiciare, convorbirile lui Toni Greblă ar fi fost interceptate timp de 6 luni în anul 2012, pe mandate de siguranţă naţională.

Informaţii noi ar fi apărut în urma denunţului lui Viorel Hrebenciuc astfel că procurorii DNA iau în calcul ca, în cursul săptămânii viitoare, să ceară Parlamentului un aviz pentru arestarea preventivă a lui Toni Greblă.

Sursa foto: realitatea.ro

2 comentarii la “Surpriză în dosarul lui Toni Greblă – cine l-a turnat la DNA?

  1. E O CONTRADICTIE PE UNDEV. Hrebenciuc nu e de SASE luni in arest. Daca Grebla este ascultat de sase luni, asta nu cred ca are la baza un denunt a lui Hrebe. Asta e basm…

  2. Pai daca era interceptat inca din 2012 de ce trebuiau sa astepte sa il dea in gat Hrebe in 2015?Stirea o fi intr-un fel adevarata (sau nu),dar sigur-sigur e ilogica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *