Skip to content
Politică

Surpriză în partidul lui Băsescu. Un fost primar al Capitalei s-a înscris în Mișcarea Populară

Surpriză în partidul lui Băsescu. Un fost primar al Capitalei s-a înscris în Mișcarea Populară

Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a declarat că a părăsit UNPR pentru a se înscrie în Mişcarea Populară, afirmând că îşi propune să râmână în administraţia publică locală.

Fostul primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, înscris recent în Mişcarea Populară a participat sâmbătă, la Colegiul Naţional al formaţiunii, unde a declarat că îşi propune să rămână în admnistraţia publică locală, afirmând că sunt discuţii cu privire la asumarea unei candidaturi, însă, nu a fost luată nicio decizie încă.

Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, după ce a fost numit viceprimar în locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat.

Marin a fost demis prin votul consilierilor generali în luna noiembrie, în locul său fiind desemnat liberalul Răzvan Sava. Ştefănel Dan Marin a intrat în atenţia presei şi după un episod controversat, când a avut o reacţie nervoasă într-o discuţie telefonică, înjurând atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu probleme de la RADET şi cu furnizarea căldurii în Bucureşti, în această iarnă.

Ştefănel-Dan Marin este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a încheiat o fuziune prin absorbţie cu UNPR, amintește antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *