Skip to content
Politică

Surpriză în politică! Un important lider PSD-ist laudă guvernul Orban

PS News

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 din Capitală, este singurul edil din România care a înțeles că prosperitatea românilor și dezvoltarea economică nu au culoare politică.

Rezultatele vizitei miniștrilor Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri și al Apărării Naționale în Statele Unite ale Americii sunt văzute de Daniel Băluță ca noi oportunități pe care România, comunitățile locale și mediul de afaceri nu trebuie să le rateze.

El îi felicită pe cei doi miniștri pentru munca depusă și succesul avut, care se traduce în soluții și proiecte concrete.

”Eficiența politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunitățile așteaptă de la cei aleși soluții, proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Pe scurt, cu toții trebuie să arate că se poate!

Asta au făcut ieri, în SUA, miniștrii români Nicolae Ciucă (Apărare) și Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă și întărirea securității României, îi felicit și le mulțumesc!

Acesta este drumul pe care România trebuie să continue să meargă. Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii ne poate oferi stabilitatea și predictibilitatea de care societatea are nevoie.

Așa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în fața acestei imense oportunități de dezvoltare economică și vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureștiului.

Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiții, salarii bine plătite, adică o viață mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc și trăiesc în sectorul 4” a scris edilul Sectorului 4, singurul primar PSD din București, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, se află în vizită în SUA.

Ministrul Popescu se va întâlni cu preşedintele Băncii de Export-Import a SUA, Kimberley Reed, pentru a semna un Memorandum de Înțelegere privind finanţarea proiectului nuclear de la Cernavodă, în valoare de 8 miliarde de dolari, ”cel mai mare pachet de finanţare primit până acum de România, fapt care indică încrederea pe care o au Statele Unite în vechiul lor partener şi aliat”, a declarat Adrian Zuckerman, amabasadorul SUA la București.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a semnat cu Secretarul american al Apărării, Mark Esper, un Acord bilateral de tip foaie de parcurs privind cooperarea în domeniul apărării pentru perioada 2020-2030, care va reitera angajamentul Statelor Unite de a ajuta România pe linie de apărare și securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *