Skip to content
Politică

Surpriză în PSD: un deputat le-ar putea lua fața lui Dragnea și Firea pentru prezidențiale

fifor.ro

Citiți în cele ce urmează despre imensa surpriză din PSD: vedeți mai jos ce deputat le-ar putea lua fața lui Liviu Dragnea și Gabrielei Firea pentru alegerile prezidențiale din anul 2019.

Este vorba despre parlamentarul de București Liviu Pleșoianu, care a făcut anunțul sâmbătă pe Facebook. Totuși, PSD nu a transmis până acum dacă se pune problema ca partidul să-i susțină candidatura, ori dacă deputatul se va lansa independent în cursa pentru președinția României.

Chiar dacă în statusul de pe Facebook Pleșoianu reia un mesaj publicat înaintea alegerilor parlamentare din decembrie 2016, la întrebarea unui comentator, el și-a confirmat candidatura în scrutinul prezidențial de peste doi ani.

Redăm mai întâi postarea inițială:

„Primele 50 de pagini sunt gata. „România – Țara unui VIS posibil” e titlul pe care l-am ales. Nu doar pentru carte, ci și pentru drumul pe care îl propun. Mai jos, reiau mesajul filmat pe care l-am transmis înainte de campania pentru alegerile parlamentare. …E EXACT mesajul pe care îl am de transmis și acum, după ce am luat o nouă decizie:

«Mă întreba cineva în privat de ce m-am hotărât să candidez. Pe scurt: pentru că mai am puțin și explodez văzând cohortele de impostori care ne țin captivi! Cred că e timpul să începem să umplem cu noi înșine spațiul trasat de granițele acestei țări. N-avem deloc nevoie să devenim un neam de clone. N-avem nevoie să devenim un popor-surogat, cu linia destinului trasată în laboratoarele altora. Boala cea mai gravă de care suferim de prea multă vreme – boală care ne-a fost indusă cu bună-știință – este BOALA DEZBINĂRII. Dacă ceva ucide – DEZBINAREA UCIDE!

Și cred că primul lucru pe care ar fi bine să-l facem este să începem un proces de VINDECARE, în plan individual și colectiv. Cred că putem reașeza România în ea însăși doar dacă ne reașezăm pe noi în noi. Cred că avem toate șansele să ne vindecăm. Însă cu condiția să începem să lucrăm împreună la un adevărat Proiect Național, nu la surogate de proiecte naționale… Cred cu tărie că, poate chiar de-acum, România – pe lângă faptul de a redeveni ea însăși – poate deveni pentru lumea cea mare ȚARA UNUI VIS POSIBIL… Acesta este MOTIVUL meu…»”.

Iată apoi dialogul dintre Liviu Pleșoianu și un comentator, Mircea Petre:

„MP: D-le Dep Liviu Plesoianu , va rog sa fiti explicit : VA DEPUNETI CANDIDATURA pentru PREZIDENTIALELE din 2019 ?? 🙂Daca da , ar fi bine venit un comunicat ferm pe grupul de simpatizanti.

LP: Domnule Mircea Petre, DA! Am luat aceasă hotărâre. Am intrat în politică pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecării, în locul drumului Dezbinării, drumul Oamenilor Liberi, în locul drumului clonelor teleghidate. Hotărârea mea este fermă!

LP MP

1 comentariu la “Surpriză în PSD: un deputat le-ar putea lua fața lui Dragnea și Firea pentru prezidențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *