Skip to content
Dâmbovița Societate

Surpriză la Târgovişte – unitatea militară în care a fost împuşcat cuplul Ceauşescu devine mall

" "

Investitorul sud-african Prime Kapital, înființat în urmă cu doi ani de fondatorii celui mai mare investitor imobiliar din țară, a început lucrările la Dâmbovița Mall din Târgoviște, ce va fi construit în locul unității militare unde a fost executat cuplul Ceaușescu.

Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de circa 50 milioane de euro, potrivit dezvoltatorului. În noiembrie 2017, Prime Kapital a câștigat licitația publică pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial pe o suprafața de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării, unde a fost executat cuplul Ceaușescu.

" "
" "

Dâmbovița Mall se va desfășura pe o suprafață de 33.000 metri pătrați și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii, scrie profit.ro.

Oferta de produse și servicii va fi acoperită de peste 150 de magazine, printre care Carrefour, Hervis, Deichmann, New Yorker, Sportisimo, CCC, Pepco, Altex și altele. Cele șase săli de cinema și zonele conexe vor fi administrate de Cinema City. Până în prezent avem un grad de închiriere de peste 80% și vom oferi spații unice de petrecere a timpului liber, de agrement și de relaxare la deschiderea oficială, în 2020”, a declarat Ioana Vlad, Leasing Manager în cadrul Prime Kapital.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *