Skip to content
Politică

Surpriză la Transporturi: două pasaje, finalizate înainte de termen

voceatransilvaniei.ro

Veste surpriză de la Ministerul Transporturilor. Două pasaje peste Centura Oradea, Ciheiului și Nojoridului, vor fi finalizate în această lună, înainte de termen, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, împreună cu directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Cătălin Homor, au efectuat sâmbătă, 3 septembrie 2016, o vizită de lucru pe șantierele pasajelor supraterane peste drumul de centură al Municipiului Oradea (Ciheiului și Nojoridului).

Pasajul Nojoridului are un stadiu de execuție de 99%. În acest moment, se realizează marcajele rutiere pe întreaga lungime de 630 m. Traficul pe acest pasaj va fi deschis în luna septembrie 2016, cu două luni înaintea termenului inițial, stabilit în noiembrie 2016. Pasajul Ciheiului este executat deja în proporție de 98% și are o lungime de 484 m. Lucrările vor fi încheiate tot luna aceasta, înainte de termenul de finalizare anunțat.

Potrivit comunicatului citat de agerpres.ro, proiectele tehnice ale celor două pasaje au fost elaborate de Primăria Oradea și transmise ulterior către CNADNR pentru efectuarea licitațiilor de execuție a lucrărilor. „Aceste proiecte sunt un exemplu clar de profesionalism, mai ales că terminarea lucrărilor se face cu două luni mai devreme, o dovadă că este posibilă o asemenea mobilizare”, a declarat Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *