Skip to content
Politică

Surpriza lui Emil Boc pentru alegerile prezidențiale

Alegătorii din Cluj-Napoca votează în primul tur al alegerilor prezidențiale în secții de votare dotate cu urne transparente.

„Am vrut să fie o surpriză aceste urne și am optat pentru transparență totală. Sper că ați sesizat”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

Emil Boc a mai spus că a votat pentru candidatul pe care l-a susţinut în campania electorală, dar s-a arătat mulţumit şi de agitaţia românilor în primele ore de la deschiderea secţiilor de vot.

„Mă bucură faptul că văd o prezenţă foarte bună la vot, înseamnă că românii sunt responsabili şi doresc să participe la alegerile viitorului preşedinte. Există şi o participare substanţială pe lista suplimentară, sper să fie de bun augur asta şi nu un alt semn. În ce mă priveşte, am votat cu candidatul susţinut în campania electorală, cu cel care şi-a sumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu, singurul candidat care şi-a asumat modernizarea statului român. Am votat pentru o Românie modernă, o Românie frumoasă”, a declarat Emil Boc,

1 comentariu la “Surpriza lui Emil Boc pentru alegerile prezidențiale

  1. Cand am vazut poza, am lasat de-o parte comentariul, ca asta si asa nu a spus niciodata nimic decat dupa dictare. Si ce am vazut ? Aproape i s-a inchis un ochi ca lui Basescu si i s-au lasat falcile ca lui Blaga. Ce mutant o deveni si asta ??? Mai, da e transparent la fel ca urna ! Sta in PNL si voteaza cu Udrea. Ce transparenta mai mare poate sa existe ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *