Skip to content
Politică

Surpriza lunii: Vanghelie s-ar putea întoarce ca primar al Sectorului 5. Cum stă în sondaje / EXCLUSIV SURSE

Surpriza lunii: fostul PSD-ist Marian Vanghelie s-ar putea întoarce pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5, funcţie din care, deocamdată, a fost suspendat, ca urmare a propriului dosar penal pe care i l-a făcut DNA.

Surse politice au declarat, recent, pentru PSnews.ro, că planul lui Vanghelie de a candida din nou se datorează situaţiei sale excelente din sondaje. Astfel, cercetările sociologice efectuate până în prezent indică faptul că politicianul ar câştiga detaşat un nou mandat în sectorul care l-a consacrat în politică.

Contactat, joi, de PSnews.ro, primarul suspendat a declarat că „s-ar putea” să candideze.

„Încă n-am stabilit. S-ar putea să candidez. N-am stabilit dacă voi candida sau nu voi candida. Exact tocmai ce am ieşit din instanţă şi asta am spus şi în instanţă: mă interesează ca dreptatea să fie acolo unde este locul ei şi nu să fiu tratat ca un om care, până să fiu judecat, să nu se spună că sunt infractor”, ne-a spus Vanghelie.

Confruntat cu informaţiile obţinute de PSnews.ro privind situaţia sa în sondaje, Marian Vanghelie a răspuns: „Ştiu că sondajele mă dau (câştigător – n.r.) – nu am dubii – şi ştiu că oamenii nu pot fi păcăliţi cu ceea ce se întâmplă şi cu ceea ce s-a întâmplat vizavi de mine. Dar încă nu m-am hotărât (privind candidatura – n.r.), pentru că nu m-am decis dacă doresc să rămân în cariera politică sau mă voi ocupa de alte lucruri. Dacă voi stabili că rămân în cariera politică, atunci voi şi candida”.

Întrebat când estimează că ne putem aştepta la un anunţ de candidatură, primarul suspendat a replicat: „Nu ştiu – oricum, nu mă grăbesc. Ce grabă să am? Nu mă împinge nimic de la spate ca să mă grăbesc, în contextul în care, din două în două zile, mă întâlnesc cu avocaţii, ca să văd problemele care mi s-au creat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *