Skip to content
Politică

Surpriză. Pe cine a trimis Iohannis la dezbaterea cu Dan Diaconescu

Klaus Iohannis nu a participat la dezbaterea cu prezidențiabilul Dan Diaconescu, însă și-a trimis un reprezentant. Surprinzător, nu este nici purtătorul de cuvânt al PNL, nici Vasile Blaga. Ci secretarul general al PNL- Marian Petrache.

Dan Diaconescu și-a prezentat programul de prezidențiabil,  Marian Petrache prezentându-l pe cel al lui Iohannis.

Diaconescu i-a transmis lui Petrache faptul că speră să nu aibă aceleași probleme cu legea pe care le au toți „baronii”.

Klaus Iohannis nu este singurul prezidențiabil care a ales să își trimită reprezentantul la emisiune. Același lucru l-a făcut și președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu.

Totuși, contracandidatul cu care reprezentantul lui Tăriceanu, Grațiela Gavrilescu, a stat față în față, adică Monica Macovei, n-a reacționat tocmai bine la faptul că președintele PLR nu a fost prezent la dezbatere.

2 comentarii la “Surpriză. Pe cine a trimis Iohannis la dezbaterea cu Dan Diaconescu

  1. Pai nu se plangea distinsul domn—-IOHANNIS— de lipsa dezbaterilor televizate ? Oare cu domnul BRANZA ar fi de acord sa participe la o dezbatere ?

  2. fara prompter sau curent electric Iohannis devine mut!nu are carisma si nici nu poate sustine vreun program de tara coerent!aceleasi vorbe/promisiuni imprumutate de la colegii lui din diverse partide.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *