Skip to content
Politică

SURPRIZĂ Pe cine vede Elena Udrea in fruntea noului PNL

Candidatul PMP la Preşedinţia Românie, Elena Udrea, a afirmat, într-un interviu pentru RFI, că între Victor Ponta şi Klaus Iohannis există un non-combat în campanie, întrucât “fug de dezbaterile electorale”.

Elena Udrea i-a acuzat pe cei doi candidaţi că „se prevalează de tot felul de teme aruncate în spaţiul public în această perioadă, ca să acoperim tocmai lipsa dezbaterilor dintre candidaţi şi mai mult decât atât, mie mi se pare că nu există o competiţie între cei doi, nu i-am văzut să se critice unul pe celălalt. Mai mult, domnul Iohannis ne-a spus că dacă ajunge preşedinte, rămâne cu Victor Ponta premier. Deci mie mi se pare că este un non-combat”.

Întrebată care crede că va fi rolul lui Traian Băsescu după alegeri, candidatul PMP a răspuns că şeful statului va fi un lider important al dreptei.

“Va fi liderul dreptei în România şi unul dintre cei mai importanţi oameni politici de acum încolo, dar nu ştiu dacă va avea statut de membru de partid şi, ca urmare, nu ştiu dacă îşi mai doreşte să mai conducă vreun partid pe viitor. Cât priveşte posibilitatea să aibă o fundaţie, are deja – are Fundaţia Mişcarea Populară, pe care dânsul a iniţiat-o. Contribuţia preşedintelui la ce se va întâmpla cu România de acum încolo va fi esenţială, experienţa preşedintelui trebuie folosită de preşedintele care va veni, şi rolul preşedintelui de a merge până la capăt în efortul acesta de modernizare a României va fi unul crucial.”

Mai mult decât atât, Elena Udrea nu exclude ipoteza ca Traian Băsescu să devină chiar şeful PNL, adăugând că Traian Băsescu va fi liderul dreptei “cu sau fără acte.” Preşedintele PMP a admis totuşi că, în momentul de faţă, nu există această variantă.

2 comentarii la “SURPRIZĂ Pe cine vede Elena Udrea in fruntea noului PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *