Skip to content
Sport

Surpriză pe marile ecrane! MIRCEA BADEA revine!

Realizatorul de televiziune Mircea Badea va putea fi urmărit începând cu data de 15 mai și în altă ipostază decât cea în care îl cunoaștem cu toții. Și anume va joacă în filmul lui Vlad Păunescu, “LIVE”, ce va fi lansat pe 15 mai în cinematografe.

Pelicula îi mai are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț, Andrei Huțuleac.

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, joacă rolul care l-a consacrat și în viața reală, cel de prezentator de televiziune.

Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului, conform antena3.ro

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silișteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *