Skip to content
Politică

SURPRIZĂ pe scena politică. Cine și-a anunțat candidatura la prezidențiale

O noua candidatură pentru fotoliul de la Cotroceni a fost astăzi anunțată.

Fostul senator al democrat- liberalilor, cel care a coordonat filiala din Diaspora a celor din PDL, William Brânză a anunțat vineri că va intra în cursa prezidențială din acest an.

Fostul democrat liberal a precizat că va face un tandem cu economistul Mircea Coșea.

”Alături de dnul profesor Mircea Coșea vom forma un tandem președinte-premier, șef de campanie va fi președintele partidului PER și cred că în acest tandem practic ne vom poziționa de centru și vom fi o echipă câștigătoare”, a precizat fostul senator PDL.

Brânză a fost deputat în legislaturile din 2004- 2008, 2008-2012.

2 comentarii la “SURPRIZĂ pe scena politică. Cine și-a anunțat candidatura la prezidențiale

  1. Musiu fromage de vaca e de o penibilitate ratra. Un intellectual fin, traseist cam peste tot, inclusive la PRM. Iar preofeseurul pensioner Cosea, prezident de onoare, un alt traseist, sa ne mai scuteasca cu panseurile domniei sale sisa nu uite ca, atunci cand era ministru PDSR, ne-a fericit cu certificatele-actiuni, care au dus la imbogatirea unor escroci, cam in acelasi mod cu cele ale maretului europarlamangiu Severin, sau cu Fondul Proprietatea inventat de Tariceanu. Bani pentru hoti, sub masca unor reparatii pentru cei multi. Nu prea avem nevoie de „ganditori” de falul acestora. Si nici de diasporei branzosi si willliamistici, bine unsi pe par cu uleiuri de diferite sorturi. Din ce or trai ecologistii astia ? si cu ce bine vor sa fericeasca Romania ? poate ne explica dl. professore Cosea !!!!

  2. Ce frumos ! Ce exotic ! … Klaus… William….
    Mai, dar chiar dupa Basescu sa vina… Branza, nu e putin cam mult ??? Nu aveti cumva si un Triferment ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *