Skip to content
" "
Politică

Surpriză pe scena politică! Robert Negoiță a anunțat că își face partid

Inquam Photos / George Călin

Joi, într-o declarație de presă, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat lansarea Partidului București 2020, din partea căruia va candida pentru un nou mandat.

Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din București. Haideți să nu mai așteptăm acea strategie a unora de a duce discuția în niște zone care nu ne ajută. (…) Ne propunem să venim cu o ofertă clară și concretă, să îndeplinim așteptările cetățenilor”, a spus Negoiță.

" "
" "

Amintim că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunțat la începutul lunii iulie că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile şi priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simţit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol.

Anunţ public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri şi revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfinţit dictatura absolută a unui individ ce a adus şi promovat în conducerea PSD-ului multe nulităţi, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin şi de a asculta cu sfinţenie comanda ‘Stăpânului'”, a scris Robert Negoiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *