Skip to content
Politică

Surpriză pe scena politică: un liberal și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei

Surpriză pe scena politică: un liberal și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei. Concret: este vorba despre liberalul Ciprian Ciucu, al cărui mesaj îl redăm integral mai jos:
”Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru a primi sprijinul partidului meu de a intra în competiția pentru Primăria Bucureștiului. 

Astăzi este termenul limită până la care toți aspiranții la funcția de primar din municipiile reședință de județ și din sectoarele Capitalei trebuie să își depună candidatura internă. 

Până diseară voi afla dacă am contracandidați și care sunt colegii liberali interesați să intre în competiția electorală și cu care pot face echipă. Salut orice posibilă competiție, atât de necesară democrației interne.

Desemnarea candidaților se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenția de vot și potențialul de creștere. În acest moment eu stau foarte bine (zic eu) la potențialul de creștere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie.

Acesta este doar începutul pentru mine: dacă vă hotărâți că merit sprijinul vostru pentru a câștiga această competiție internă (cu măsurătoare externă) vă rog să mi-l acordați.

Sunt conștient că obținerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul Opozitiei ci doar doar unul dintre campionii cu care Partidul Național Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forțele politice compatibile care își doresc, alaturi de noi, să trăim într-un oraș european și într-o țară europeană.

Și… dați mai departe ca se se știe 
Vă mulţumesc!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *