Skip to content
Sport

Surpriză pentru fanii „Avatar”! Când va ajunge pe marile ecrane

Surpriză pentru fanii „Avatar”! Când va ajunge pe marile ecrane?

Regizorul american James Cameron a anunțat miercuri la convenția filmului CinemaCon, care se desfășoară zilele acestea la Las Vegas (SUA), că filmul  ‘Avatar’ va avea patru continuări (sequel) față de trei câte erau prevăzute ințial.

Prima dintre continuări va ajunge pe ecrane de Crăciun în 2018.

Potrivit informațiilor publicațiilor de specialitate The Hollywood Reporter, Variety și Deadline, Cameron a declarat că cele patru continuări ale filmului ‘Avatar’ vor avea subiecte independente, dar că „împreună vor forma o saga”.

Cineastul american a precizat că prima dintre continuări va ajunge pe ecrane de Crăciun în 2018, iar celelalte trei vor fi lansate succesiv în 2020, 2022 și 2023.

Cameron, care a regizat și filmului ‘Titanic’, a asigurat că lucrează alături împreună cu scenariști și designeri de înalt nivel pentru recrearea universului ‘Avatar’ în ce privește ‘personajele, creaturile, ambientul și noile culturi’.

Cu încasări de 2,788 de miliarde de dolari în întreaga lume ‘Avatar’ (2009) se menține pe primul loc drept cel mai de succes film din istoria cinematografiei la nivel mondial, depășind ‘Titanic’ (2,187 de miliarde de dolari) și ‘Star Wars: The Force Awakens’ (2,064 de miliarde de dolari), aminteşte romaniatv.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *