Skip to content
Politică

VIDEO Surpriză pentru Iohannis. Orban și Flutur fac show

Liberalii și democrat-liberalii par că au găsit cheia succesului pentru întâlnirile electorale.
Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a venit la întâlnirea lui Klaus Iohannis cu reprezentanţii ACL Suceava în costum de silvicultor bavarez, Florin Ţurcanu, vicepreşedinte PNL, în costum popular naţional, iar Ludovic Orban a cântat o strofă din „Cântă cucu-n Bucovina”.

 

Peste o mie de persoane, membri ai ACL Suceava, au participat, marţi după-amiază, la o întâlnire cu preşedintele PNL Klaus Iohannis, în cadrul unei campanii-maraton a acestuia de întâlnire cu activul PNL şi PDL din ţară, scrie mediafax.La această manifestare, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a venit îmbrăcat cu costum de silvicultor bavarez şi i-a spus lui Iohannis „Bun venit în Bucovina” atât în română, cât şi în limba germană.

 

El a explicat că Bucovina a avut această şansă şi a beneficiat de o amprentă serioasă.

Flutur a  spus că în Suceava au început revoluţiile de dreapta şi a arătat că sucevenii sunt pregătiţi să dea din nou un preşedinte de dreapta al ţării.

„Noi am mai făcut-o”, a precizat Flutur.

Venind îmbrăcat în costum naţional popular, vicepreşedintele PNL Florin Ţurcanu, preşedinte al PNL Botoşani, a spus că împreună vor trebui să lupte pentru a opri PSD să pună mâna pe România în totalitate.

„Ponta e un procuror mincinos care încearcă prin şantaj să conducă ţara”, a spus Ţurcanu care a atras atenţia că PNL nu este anexă a PSD în judeţul Botoşani.

 

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda, prezent la această întâlnire, a arătat că după ce premierul Victor Ponta şi-a luat consultant american pentru a face o demonstraţie ca în Coreea de Nord s-a întrebat dacă după 25 de ani de la Revoluţie s-a ajuns ca în vremea comunismului.

„Pentru ce am ieşit în stradă în ‘89? Am scăpat de taţi şi am dat de copiii lor”, a spus Cezar Preda.

El a arătat că Victor Ponta are câte o poreclă în fiecare judeţ, Plagiatorul, Mincinosul sau Braconierul Şef.

„La noi e simplu. Îl cheamă Neamţu. E singurul nume pentru care trebuie să luptăm”, a spus Preda.

Cezar Preda a mai recitat un vers din cântecul „Cântă cucu-n Bucovina”, „Bucovină plai cu flori/ Unde sunt ai tăi feciori”, arătând că toată fibra Bucovinei este plecată afară, iar Victor Ponta nici nu-i lasă să voteze pentru că el consideră că sunt 500.000 de oameni în afara ţării, şi nu trei milioane de români.

 

Prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, a ţinut să precizeze că Klaus Iohannis va fi preşedintele tuturor românilor, oriunde ar fi ei, şi a subliniat că la mică distanţă de Suceava, peste graniţă, sunt 500.000 de români care de 60 de ani aşteaptă şi civilizaţie, şi Europa şi care nu mai vor război.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a venit la microfon cântând „Cântă cucu-n Bucovina”, în aplauzele asistenţei.

El le-a spus celor prezenţi că nu vede în ce secţii de votare ar putea câştiga alegerile Victor Ponta pentru că nu a făcut nimic pentru toate categoriile sociale şi că ar putea fi votat de asistaţii social care nu şi-au căutat în ultimii cinci ani loc de muncă.

„Mai ştiu unde ar mai putea să câştige alegerile. Singurele secţii de votare unde Ponta ar putea să câştige alegerile într-o Românie normală sunt secţiile de votare din puşcării pentru că, de fapt, Victor Ponta îi reprezintă pe aceia şi mai ales pe cei care urmează să intre în puşcărie”, a spus Ludovic Orban.

1 comentariu la “VIDEO Surpriză pentru Iohannis. Orban și Flutur fac show

  1. Ludovico, Orbanel, bre, tu vorbesti de puscarie ? Vezi ca zice lumea ca Nelu Iordache se cam „sparge” prin anchete. Ai grija cu funia prin casa spanzuratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *