Skip to content
Politică

Surpriză pentru un ministru-cheie din guvernul Ponta: a obţinut o nouă funcţie, beneficiind o largă susţinere

Un ministru-cheie din guvernul Victor Ponta a avut parte, vineri, de o surpriză: a obţinut o nouă funcţie, beneficiind de o largă susţinere.

Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a fost ales preşedintele PSD Timiş, la congresul social-democrat din judeţ, după ce, timp de mai multe luni, a deţinut această funcţie în calitate de interimar.

" "
" "

Grindeanu a fost singurul candidat în alegerile de vineri. Votul a fost exprimat prin ridicare de mână, informează ziuadevest.ro.

Social-democratul a beneficiat de voturile tuturor celor 500 de colegi prezenţi în sală.

La acelaşi congres, au fost aleşi preşedintele şi membrii consiliului judeţean al PSD Timiş. Consiliul este format din 151 de membri. În perioada imediat următoare, va fi ales biroul executiv de către consiliul judeţean.

„Vă mulţumesc pentru încredere. Nu-i o perioadă simplă. O să mă strădui să mă ridic la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. Vă mulţumesc! La muncă! Am parcurs toate etapele în partid, de la lipitor de afişe din 1998, până la a fi astfel candidat la funcţia de preşedinte al PSD Timiş şi ministru în Guvernul României. Eu sunt mândru că fac parte din guvernul Ponta, că fac parte dintr-un guvern care a redat demnitatea pentru toate nedreptăţile făcute înainte. Este datoria noastră să guvernăm. Am avut norocul din 1996 până acum să lucrez cu trei preşedinţi de filială: Poenaru, Ilie Sârbu şi Bojin. De la fiecare dintre ei am învăţat foarte multe lucruri. De la domnul profesor Poenaru am învăţat rigoare, de la Ilie Sârbu am învăţat ceea ce înseamnă să faci politică pentru cetăţeni, de la Titu Bojin am învăţat tenacitate. Fiecare dintre ei şi-au pus amprenta asupra organizaţiei judeţene. Vreau să fac această echipă, o am creionată în mare, dar vreau să o fac împreună cu dumneavoastră, cei 16.000 de membri ai PSD. În Timişoara, au fost 25 de ani de administraţie de dreapta. Este momentul ca stânga să câştige Timişoara. E datoria noastră să câştigăm Timişoara. Vă dau un singur nume care să facă parte din Biroul Executiv Judeţean: pe Florin Bîrsăşteanu”, a declarat Grindeanu.

Sorin Grindeanu (aflat la primul mandat de deputat) i-a luat locul lui Titu Bojin ca preşedinte interimar, în decembrie 2014, după ce acesta a renunţat la funcţie, fiind pus sub control judiciar de DNA într-un dosar de corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *