Skip to content
Politică

SURPRIZĂ Personajul controversat sare în apărarea lui Vosganian și îi atacă pe Ponta și Iohannis

" "

Senatorul PNL, Varujan Vosganian, a fost ieri scăpat, de colegii săi senatori, de malaxorul procurorilor DIICOT.

Reamintim faptul că 56 de senatori au votat pentru inceperea urmaririi penale solicitate de DIICOT, 71 au votat contra, 5 s-au anulat. Ca urmare a votului, Senatul a respins hotararea privind cererea de urmarire penala.

" "
" "

Dupa ce a fost anuntat rezultatul oficial al votului, Vosganian a declarat de la tribuna Senatului: „Votul reprezinta o victorie a democratiei si a demnitatii Parlamentului Romaniei, precum si o sansa de a aseza puterile statului pe echilibrul pe care il dorim cu totii”.

Imediat după acest vot din Senat, liderii politici, printre care Klaus Iohannis, Victor Ponta, Vasile Blaga sau Alina Gorghiu au reacționat, precizând că a fost o greșeală majoră făcută de senatori.

„Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție”, a afirmat Klaus Iohannis depsre votul în cazul Vosganian.

”Votul Senatului în cazul Vosganian – o mare greșeală și inconsecvență! Noua Alianță Blaga / Gorghiu / Geoană / Vanghelie își arată prioritățile!”, a transmis și Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Cu privire la votul din Senat, a oferit o reacție și afaceristul Sorin Ovidiu Vântu, care nu a pierdut ocazia să îi ironizeze pe Victor Ponta și Klaus Iohannis.

”Klaus Iohannis a pierdut un bun prilej să tacă, iar Victor Ponta nu a ratat nici acest prilej de a se face de râs.
Varujan Vosganian este unul dintre extrem de puținii oameni cu adevărat inteligenți din Parlamentul României.
Aceasta, sensibilitatea atavică și nivelul cultural, îl plasează printre vârfurile elitei românești.
Arestarea sa ar fi fost un act de vandalism.”, a punctat SOV pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și: Tensiuni la vârful PNL. Blaga iese la atac

 

" "

1 comentariu la “SURPRIZĂ Personajul controversat sare în apărarea lui Vosganian și îi atacă pe Ponta și Iohannis

  1. Vosganian e o veche sluga a lui Vantu, i-a asigurat protectie si informatii de peste 10 ani. Eu personal am vazut cum Vantu tipa la Vosganian in biroul sau de la Unirii, ca la o sluga . Ce mizerii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *