Skip to content
Politică

SURPRIZĂ Udrea, mesaj tranșant pentru electorat cu o zi înainte de vot. Ironie pentru cei care au filat-o la Paris

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a transmis pe pagina de socialiare un mesaj tranașant către electorat cu o zi înainte de turul II al alegerilor prezidențiale.

Udrea a precizat că face un apel către toți susținătorii săi din primul tur să vină la vot și să voteze anti-Ponta.

”Mâine votăm! Fac încă o dată un apel către toţi cei care mi-au acordat încredere în primul tur ca votul lor de mâine să fie anti-Ponta şi anti-PSD.
Împreună cu colegii, vom fi în Diaspora, pentru a vedea cum se desfăşoară procesul electoral aici, după neregulile din urmă cu două săptămâni”, a punctat udrea.

Șefa PMP a lansat și un mesaj extrem de ironic la adresa celor care au fotografiat-o la Paris alături de procuroarea șefă a DIICOT, Alina Bica.

Citește și: DEZVĂLUIRI fără precedent despre Elena Udrea. Cutremur la vârful DIICOT

”Eu voi vota la Paris și îmi voi pune și fotografii pe Facebook, ca să nu se mai streseze băieţii să mă pozeze preventiv, pentru campaniile viitoare. Încerc să le fac munca mai uşoară”, a precizat Udrea sâmbătă.

1 comentariu la “SURPRIZĂ Udrea, mesaj tranșant pentru electorat cu o zi înainte de vot. Ironie pentru cei care au filat-o la Paris

  1. UF—toata suflarea a asteptat cu sufletul la gura–mareata veste–si PINALTY– FILEATA ( in seara asta e bal la CAMINUL CULTURAL–la NANA—saracul COCOS , plange si suspina , dupa tanara domnita—dulce si suava ca o randunica –din parcul natural de la BOGHIS . Ar fi trebuit , s-0 invite si MONICA MACOVEI—sa nu se mai suspecteze una pe alta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *