SURSE Alegeri parlamentare: cine deschide lista PSD la București. Nume-surpriză

Sursa foto: Inquam photos/George Călin

Mihai Ghigiu, şeful cancelariei premierului Marcel Ciolacu, va deschide lista PSD Bucureşti la Camera Deputaţilor, în timp ce primul loc la Senat este ocupat de medicul Adrian Streinu-Cercel, unul dintre apropiaţii Gabrielei Firea, susţin surse din conducerea PSD.

Carmen Avram, fost europarlamentar, a prins un loc eligibil pentru Camera Deputaţilor. Pe lista PSD pentru Capitală se mai regăseşte şi vicepremierul Marian Neacşu.

Lista PSD Bucureşti Camera Deputaţilor:

1. Mihaiu Ghigiu

2. Rodica Nassar

3. Marian Neacşu

4. Petre Florin Manole

5. Diana Tuşa

6. Andrei Dolineaschi

7. Mirela Furtună

8. Carmen Avram

9. Remus Mihalcea

10. Anca Comănici

 

Lista PSD Bucureşti la Senat:

 

1. Adrian Streinu-Cercel

2. Robert Cazanciuc

3. Daniel Zamfir

4. Gabriel Mutu

 PSD îşi propune să obţină la alegerile din decembrie cel puţin 9 mandate de deputat şi 3 de senator.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: