Skip to content
Politică

SURSE Băsescu, vizite repetate acasă la Elena Udrea. Cum ar fi reușit fostul președinte să se „strecoare” în cartierul de lux

Deși după ce fosta șefă a PMP, Elena Udrea, a fost plasată în arest la domiciliu prima dată, fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că a vizitat-o pe aceasta și o susține, acum cei doi au negat că s-ar vizita.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit, joi seară, în cadrul emisiunii „Ediţia de seară” pe care o moderează la RTV, că, potrivit unor surse, Traian Băsescu ar fi vizitat-o în mod repetat pe fosta șefă a PMP în arestul la domiciliu.

Mai mult decât atât, vizitele fostului președinte ar fi fost făcute cu mare discreție. Potrivit surselor citate, Traian Băsescu ar fi vizitat-o pe Elena Udrea singur, fără SPP-isti și s-ar fi deplasat cu o mașină cu perdele în dreptul geamurilor care ar aparține unei persoane din cartier, trecând, astfel, neobservat de controlul din incinta cartierului de lux.

2 comentarii la “SURSE Băsescu, vizite repetate acasă la Elena Udrea. Cum ar fi reușit fostul președinte să se „strecoare” în cartierul de lux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *