Skip to content
Politică

Surse: Cine ar fi propunerea PSD pentru funcția de judecător al CCR

Premierul Victor Ponta a lansat luni câteva indicii despre cine ar putea fi propunerea actualei majorități parlamentare pentru funcția de judecător al CCR, rămasă vacantă după demisia lui Toni Greblă.

Ponta a precizat că va fi o persoană din afara Parlamentului.

Simona Maya Teodoroiu ar fi propunerea PSD pentru Curtea Constituțională în locul lui Toni Greblă, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Judecătorul Toni Greblă a demisionat, miercuri, din funcţia ocupată în Curtea Constituţională, în urma declanşării urmăririi penale pe numele său, pentru fapte de corupţie.

Mai trebuie spus că Simona Maya Teodoroiu ar mai fi fost odată una din variantele PSD pentru o poziție de judecător la CCR. Potrivit hotnews.ro, Teodoroiu fusese luată în calcul ,în luna decembrie a anului 2013, în momentul în care judecătorul Iulia Motoc și-a dat demisia.

Simona-Maya Teodoroiu este secretat de stat în cadrului Ministerului Justiţiei încă din momentul preluării puterii de către USL, în 2012.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Ministerului Justiției, pentru o scurtă perioadă, Teodoroiu a coordonat Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, din cadrul Ministerului Transporturilor, condus pe atunci de Dan Șova, iar în aprilie 2013 a revenit în cadrul Ministerului Justiției.

 

Vezi aici cv-ul complet al Simonei Maya Teodoroiu, postat pe site-ul Ministerului Justiției: CV-ul complet al Simonei Maya Teodoroiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *