Skip to content
Politică

Surse: Cine va fi șeful cancelariei prezidențiale a lui Iohannis în locul lui Dan Mihalache

Numerosii simpatizaţi ai lui Klaus Iohannis i-au cerut preşedintelui recent ales, pe pagina sa de facebook să renunţe la numirea lui Dan Mihalache în funcţia de şef al cancelariei prezidenţiale.

Lui Dan Mihalache i-a fost reproșat că a fost un personaj apropiat de Adrian Năstase și Ion Iliescu și că ar fi o decizie inoportună desemnarea acestuia în poziția de șef al Cancelariei Prezidențiale a lui Klaus Iohannos.

Conform informatiilor detinute de jurnaliștii de la ziuanews.ro, cele mai mari sanse sa ajunga seful cancelariei prezidentiale le are in momentul de fata, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

Aceasta optiune este agreata atat de liderii ACL, in special de Vasile Blaga, dar si presedintele ales recent-Klaus Johannis.

În prezent, Mihai Răzvan Ungureanu este senator PNL.

10 comentarii la “Surse: Cine va fi șeful cancelariei prezidențiale a lui Iohannis în locul lui Dan Mihalache

  1. Este cea mai buna propunere,nici PSD-ul n-ar fi reusit sa faca alta mai buna!!! Sinuciderea nu ar fi avut o justificare mai buna,FELICITARI .

  2. Lui Unguent ii convine ca el tot e nascut sluga… nu e de premier sau presedinte, e doar o sluga care pofteste la mancaruri regesti, Johana o sa-i dea mult-mult salam de Sibiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *