Skip to content
Politică

Surse: Dan Șova, reprimit în PSD. Ce funcție va ocupa senatorul

Social- democrații sunt vineri și sâmbătă într-un maraton al ședințelor, în cadrul cărora stabilesc strategia politică a partidului.

Potrivit RTV, conducerea PSD se pregătește să îl reprimească pe Dan Șova în partid. Acesta ar urma să revină pe un post de vicepreședinte al partidului. Conducerea PSD ar urma să facă acest gest în cadrul ședinței de astăzi, urmând să dea chiar și un vot cu privire la reprimirea fostului ministru al Transporturilor în rândurile partidului.

Reamintim că Dan Șova a fost exclus, ”la pachet” cu Mircea Geoană și Marian Vanghelie, la scurt timp după alegerile prezidențiale din 16 noiembrie.

La momentul respectiv, Victor Ponta a precizat că în privinţa lui Dan Şova, colegii săi l-au sancționat pentru declaraţiile făcute după 16 noiembrie împotriva preşedintelui executiv Liviu Dragnea.

 

foto: stirileprotv.ro

 

1 comentariu la “Surse: Dan Șova, reprimit în PSD. Ce funcție va ocupa senatorul

  1. Avand in vedere reactia post-excludere, care a dovedit ca totusi Sova e altceva decat Vanghelie si Geoana, cred ca e un castig si o indreptare morala. Il astept si pe Ghita, spre exasperarea basistilor mascati sub titulatura de noii liberali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *