Skip to content
Politică

SURSE Deținuții, revoltați împotriva Avocatului Poporului

Potrivit unor surse din cadrul Poliției citate de romaniatv.net, ceci de persoane aflate în Arestul Poliţiei Capitalei spun că Avocatul Poporului a făcut un control de mântuială acolo. Potrivit surselor, oamenii sunt revoltaţi pentru că ei nu au fost băgaţi în seamă și cei din Comisie au vizitat doar trei celule renovate, printre care şi cea a Alinei Bica.

Astfel, după plecarea Comisiei de la Avocatul Poporului, în urmă au rămas zeci de arestaţi supăraţi pentru că au cereri de ajutor înregistrate, dar cei de la Avocatul Poporului s-au sesizat doar în situaţia lui Sorin Oprescu.

Cei de la instituţia Avocatului Poporului se apără în faţa acuzaţiilor şi susţin că în perioada următoare vor continua verificările la Centrul de Arest al Capitalei şi vor ieşi cu un raport amplu despre situaţia de acolo.

„Aşteptaţi să vedeţi raportul, este vorba de toate penitenciarele din România”, a declarat Victor Ciorbea la România TV.

1 comentariu la “SURSE Deținuții, revoltați împotriva Avocatului Poporului

  1. Daca ati urmarit conferinta de presa ,Avocatul Poporului nu a vrut sa deranjeze puterea. El trebuie sa restituie un imprumut ,salariul actual il ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *