Skip to content
Politică

SURSE Fost președinte de Consiliu Județean, petrecere cu arhiepiscopi și preoți. Ce se sărbătorește

Un fost președinte de Consiliu Județean a organizat o petrecere, la vila sa de vacanță, la care invitați au fost arhiepiscopi, dar și ierarhi și preoți.

Este vorba despre fostul președinte al CJ Hunedoara, Mircea Moloț. În ciuda faptului că acesta este urmărit penal pentru corupție, Moloț a primit decorația Episcopiei ca urmare a unei activități „deosebie în apărarea și slujirea dreptei credințe, în promovarea culturii și a spiritualității românești”, cu ocazia manifestărilor prilejuite de sărbătorirea hramului Catedralei Episcopale „Sf. Nicolae” şi „Sf. Apostoli Petru şi Pavel”.

Cu această ocazie, Moloț a invitat arhiepiscopii care au participat la la hramul Catedralei Episcopale din Deva la vila acestuia de vacanță din satul Săcărâmb, informează Hunedoara Liberă.

Totodată, potrivit unor surse, la întâlnirea de la vila lui Mircea Moloţ au participat şi alţi ierarhi, dar şi preoţi din judeţul Hunedoara.

Potrivit aceleiași surse, în acest fel, Mircea Moloţ a ţinut să se revanşeze pentru distincția pe care a primit-o în prezența celor 9 ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *