Skip to content
Politică

SURSE Iohannis a trecut la planul B: le-a interzis liberalilor să plece în vacanță până la 1 august. Se pregătește o mișcare spectaculoasă?

Potrivit unor surse din conducerea PNL citate de bn24.ro, președintele României, Klaus Iohannis, le-ar fi interzis parlamentarilor liberali să plece în vacanță până la 1 august, deși sesiunea parlamentară s-a încheiat la începutul acestei luni.

Motivul pentru care Klaus Iohannis le-ar fi cerut acest lucru liberalilor este că ar avea nevoie de prezenţa integrală a deputaţilor şi senatorilor PNL la un vot pentru investirea unui nou premier şi a unui nou Guvern, potrivit sursei citate.

Astfel, conform sursei citate, scenariul prezidenţial prevede ca după întoarcerea lui Ponta din Turcia, acesta să demisioneze din fruntea Executivului, probabil pe fondul unor noi dosare penale deschise de DNA pe numele său.

Apoi ar urma ca președintele să cheme partidele la Cotroceni pentru a le cere să desemneze un prim-ministru care în termen de 10 zile să să formeze un Guvern pe care să îl prezinte în Parlament pentru votul de învestitură.

11 comentarii la “SURSE Iohannis a trecut la planul B: le-a interzis liberalilor să plece în vacanță până la 1 august. Se pregătește o mișcare spectaculoasă?

  1. Sasul asta imi pare a fi cel putin la fel de bolnav de ura si razbunare ca si Basescu. Vom trai si vom vedea daca am dreptate sau nu.

  2. Am cazut din lac in put cu neamtul. Dar daca asa a fost mersul facut, ca sa citez din clasici in viata…. Doar suntem tara „democratica” unde 7,4 milioane de voturi nu conteaza, asa ca, ce mai vrem?

  3. De unde stie el ca vor apare noi dosare ,madam kovesi cu o saptamina inaintea motiunii de cenzura spunea clar ca nu exista dosar pe numele lui Ponta deci s-a facut in graba un dosar ptr. a-i da satisfactie plavanului incompatibil

  4. Cind erati candidat la presedentie sfatuiati pe votanti sa va aleaga pt.a nu da toata puterea unui singur partid. Apoi ati spus ca vreti guvernul dvs. [ sa intelegem ca nu va fi un guvern al Romaniei ???]. Riscati f.mult cu darimarea guvernului , deoarece numai acest guvern a facut ceva si pentru populatie proasta si cazul lui M.Diaconu de la alegerile euro ar trebui sa va dea de gindit. Oricum mai bine schimbati piscociu …..

  5. Un nemtzalau kokalar… Dupa un presedinte escroc imobiliar, a venit alt presedinte escroc imobiliar. Asta e conditia de „participare” la prezidentiale?

  6. Ficusul de la Cotroceni se plictiseste singur, neavand nimic de facut si vrea sa mai vina colegii din „Partidul Meu” sa-l scoata din apatia vecina cu depresia. Basescu nu avea nevoie decat de un pahar… macar era mai ieftin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *