Skip to content
Politică

SURSE Iohannis, scăpat ca din pușcă. Pe ce meleaguri ar fi ajuns președintele?

Deși „surse oficiale” de la Palatul Cotroceni au afirmat că șeful statului, Klaus Iohannis, își va petrece vacanța la Sibiu și la Neptun, potrivit unor surse neoficiale citate de evz.ro, președintele s-ar afla, de fapt, peste hotare.

Administrația Prezidențială a refuzat să precizeze oficial unde se află Iohannis și pentru cât timp lipsește. În aprilie, în vacanța de Paști, Biroul de Presă al Președinției a precizat, cel puțin, faptul că Iohannis este în concediu, chiar dacă nu a precizat că acesta se află în insula Madeira.

6 comentarii la “SURSE Iohannis, scăpat ca din pușcă. Pe ce meleaguri ar fi ajuns președintele?

  1. Cum adica, Administratia Prezidentiala tace ??? Cum sa nu stiu, ca simplu cetatean, unde imi este, pe banii mei (fie si cei platiti SPP-istilor care il insotesc ! ), Presedintele votat de poporul meu ? Pai atunci, sa plece acasa si sa redevina simplu cetatean, ca nu e de el functia asta ! Oricum nu a inteles nimic din ceea ce reprezinta a fi Presedintele unei tari ! Si nici nu va intelege vreodata ca Presedintele este un pic mai mult decat sotul Primei Doamne !

  2. Le este si lor rusine, sau de ce tin secret locul unde se afla in vacanta? Ca doar nu este vanat de cine stie ce forte ostile si nu trebuie sa ii fie cunoscuta locatia?

  3. Turism bine facut,pe banii prostilor de romani!!!!!!!!!!
    L-ati ales,spalati-va pe cap cu el!!!!!In 5 ani va ajunge sa cheltuiasca jumatate din bugetul tarii pe mofturi absurde si plimbari in toata lumea. GHINION!!!!!!!!!!!Asa va trebuie,ati ales un tantalau care nu e in stare sa scoata doua vorbe pt. bobor,dar pt el si toapa de nevata-sa e doctor,stie exact ce vrea si nu orice,doar ce-i mai bun si mai scump,pe banii vostri,postacilor si diasporenilor!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *