Surse liberale: Ciucă cere liderilor să aibă în vedere realizarea majorităţilor de dreapta la preluarea noilor mandate

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă le-a cerut liderilor de filiale în cadrul ședinței BPN să aibă în vedere consolidarea majorității de dreapta la nivelul consiliilor locale. Le-a transmis de asemenea faptul că dorește o linie de orientare în ce privește consolidarea majorității.

„Ne găsim în perioada în care se pregătește preluarea administrațiilor locale, de la președinți CJ, primari muncipii, orașe, comune, consilieri județeni și locali. V-aș ruga să tratăm această activitate cu importanța cuvenită. Practic, tot ce vom face de aici înainte trebuie făcut din ziua în care ne preluăm mandatul. Să se resimtă implicarea în ce înseamnă îndeplinirea celor asumate în campanie și continuarea politicilor de administrație publică locală, așa cum am fost învățați ca fiind singurul model de administrație care a performat în România.
Doresc să subliniez o linie de orientare în ce privește consolidarea majorității la nivelul consiliilor locale pe partea dreaptă. Vă rog să aveţi în vedere realizarea majorităţilor de dreapta. Ceea ce urmărim și la Primăria Capitalei, avem deja discuții. Este vorba de responsabilitate.”, a transmis liberalul în cadrul ședinței.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: