Surse liberale: Ciucă transmite că tot ce înseamnă înțelegeri politice între acesta și Ciolacu nu mai există

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL, Nicolae Ciucă transmite în cadrul ședinței BPN de vineri că orice legătură politică cu președintele PSD, Marcel Ciolacu nu mai există. Liberalul este de părere că Ciolacu acționează altfel decât electoral.

„Am spus la începutul ședinței. Din acest moment, tot ce înseamnă înțelegeri politice între mine și Marcel Ciolacu nu mai există.
După acest ultim gest la care am fost martori în ultimele zile, eu nu mai am încredere că premierul Ciolacu acționează altfel decât electoral. Am spus ultim, pentru că de-a lungul timpului au mai existat gesturi care au săpat încrederea în cadrul acestui parteneriat.”, transmite Nicolae Ciucă.

Acesta a amintit de decizia premierului de a negocia portofoliul pentru comisarul european fără a consulta PNL și de pensiile pentru cadrele militare, subliniind că nu mai există încredere la nivel politic.

„Aș aminti, de dată recentă, decizia premierului de a negocia portofoliul de comisar european pentru România fără să se consulte cu PNL. De asemenea, legat de pensiile pentru cadrele militare. Pentru care ne-am înțeles, la inceputul lunii septembrie, că o depunem sub semnatura amândurora. Apoi domnul Ciolacu nu a mai zis nimic. Am avertizat în mai multe rânduri că ne îndreptăm spre un moment de epuizare a încrederii între noi. Și iată că acest moment a venit. Guvernarea merge mai departe pentru stabilitatea țării, dar politic încredere nu mai există. PNL își va desfășura activitatea în cadrul guvernului și va fi extrem de atent și exigent să nu permită risipă și gestuti electorale pe banii românilor”, a mai adăugat președinele PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: