Surse: Liberalul Cristian Bușoi a spus că o comasare a alegerilor reprezintă o decizie pragmatică

Foto: www.cristianbusoi.eu

Potrivit surselor PS News în ședința BPN a PNL, liberalul Gheorghe Falcă a spus că partidul a gestionat bine crizele din perioada recentă.

„PNL a gestionat extrem de bine crizele prin care am trecut. Legat de negocierile pentru comsare- întotdeauna trebuie găsit un compromis. Un compromis care să ne ducă în  situația în care extremismul să nu conteze în România. Când am preluat mandatul de europarlamenar, toată lumea ne-a felicitat că nu am adus niciun extremist în PE.

Cred că ar trebui să ieșim din această ședință întăriți. Astăzi ar trebui să fim cât mai cumpătați, pentru că astfel și negocierile vor fi mai bune”, a spus Gheorghe Falcă.

Totodată, Cristian Bușoi a spus că o comasare a alegerilor reprezintă o decizie pragmatică.

„Eu cred că e evident că comasarea reprezintă o decizie pragmatică a PNL, ea răspunde așteptărilor populației. Poate maximiza mesajul european și prezența în PE a cât mai mulți pro-europeni și nu a extremiștilor”, a spus Bușoi.

Ședința BPN a PNL a început cu un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Toma.

Autor

  • Ada Zamfir

    Redactor, Jurnalistă cu experienţă de peste 20 de ani în presă. După studii în comunicare în Turcia, a debutat în 2011 în presa autohtonă. A activat la agenţiile de presă Mediafax şi News.ro.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL