VIDEO SURSE: Nicolae Ciucă a propus în ședința BPN demiterea lui Nelu Tătaru. Propunerea, validată cu unanimitate

foto: Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a propus, joi,  în ședința BPN demiterea din funcție de președinte PNL Vaslui a lui Nelu Tătaru. Propunerea a fost validată cu unanimitate de voturi, conform unor surse PSNEWS. 

Nicolae Ciucă a anunţat, joi, la finaliul şedinţei Birolui Politic al PNL că a propus ca Nelu Tătaru să fie eliberat din funcţia de preşedinte al PNL Vaslui şi că nu va mai fi candidatul partidului pentru Camera Deputaţilor.

”La propunerea mea a fost eliberat din funcţia de preşedinte de filială”, a declarat Nicolae Ciucă.

”Nu are cum să mai rămână candidat”, a adăugat preşedintele PNL, referindu-se la Nelu Tătaru, care urma să deschidă lista PNL pentru Camera Deputaţilor.

”Este o situaţie care îl afectează pe cel care trebuie să răspundă de faptele sale”, a mai spus liderul PNL.

Fostul ministru liberal al Sănătăţii Nelu Tătaru este audiat la DNA Iaşi, fiind acuzat de mai multe fapte de luare de mită. Procurorii au ridicat documente de la Spitalul Municipal Huşi, unde lucrează Tătaru.

Ciucă afirmase joi înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional se va discuta despre situaţia fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, iar ulterior vor fi anunţate măsurile.

„Ca de fiecare dată PNL va respecta prevederile statutului şi va lua măsuri în consecinţă. Avem şedinţa BPN acum şi vom anunţa măsurile imediat după ce se termină”, a spus Ciucă înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care are loc la Parlament.

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru este vizat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar de luare de mită şi este audiat la DNA Iaşi.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: