Skip to content
Politică

Surse/ Nicușor Constantinescu e în Turcia

Potrivit unor surse din poliție citate de B1Tv, Nicușor Constantinescu este în Turcia.

Constantinescu a plecat în luna iunie în Statele Unite ale Americii, procurorii DNA au obținut mandat de arestare și au cerut extrădarea acestuia, însă autoritățile SUA au refuzat cererea.

Turcia are acord de extrădare cu România, drept pentru care dacă se va confirma faptul că Nicușor Constantinescu se află în Turcia, acesta va fi extrădat.

Nicuşor Constantinescu, pe numele căruia există în România un mandat de arestare, ar fi reuşit să mai scape o dată de autorităţile române, plecând din SUA în Turcia, conform unor surse din Poliţie.

Pe 23 ianuarie, Nicuşor Constantinescu a plecat din ţară sub pretextul unor intervenţii medicale în SUA. De atunci, nu s-a mai întors.

Pe 7 august, Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv arestarea lui Nicuşor Constantinescu pentru o perioadă de 30 de zile, arestarea fiind decisă de Tribunalul Bucureşti pe 23 iulie. Atât Curtea de Apel Bucureşti, cât şi Tribunalul Bucureşti, au constat că Nicuşor Constantinescu se sustrage nemotivat cercetării judecătoreşti (judecarea dosarului n.red.) în unul din dosarele care a ajuns deja în instanţă.

1 comentariu la “Surse/ Nicușor Constantinescu e în Turcia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *