Skip to content
Politică

SURSE Numărul impresionant de cărți pe care le-ar fi scris Dan Voiculescu în spatele gratiilor. Cum se numește prima lucrare și cine este autorul celebru al prefaței

Mogul media Dan Voiculescu, aflat în prezent în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat în celebrul dosar ICA la 10 ani de închisoare, a scris mai multe cărți, iar primul titlu este deja în curs de publicare.

“Economia româneasca: realități și perspective de dezvoltare” este titlul primei cărți în curs de publicare a lui Dan Voiculescu, închis la Penitenciarul Rahova, unde execută 10 ani pentru spălare de bani în dosarul ICA, notează evz.ro.

Potrivit site-ului Bibliotecii Naționale a României, cartea lui Dan Voiculescu apare în Bibliografia Cărților în curs de apariție în ianuarie 2015. Potrivit site-ului, Descrierile CIP sunt realizate exclusiv pe baza informațiilor furnizate de către editori.

Prefața acestei lucrări este realizată de cunoscutul profesor și analist, Ilie Șerbănescu.

Trebuie precizat că pentru fiecare două zile de muncă la o carte, oricărui condamnat i se scad trei zile din pedeapsă. Această regulă a fost luată în serios și a ajuns scopul suprem pentru mulți deținuți, astfel apărând numeroși condamnați care s-au remarcat, în ultimele luni, prin publicarea mai multor cărți.

Surse din Penitenciarul Rahova au declarat, pentru Evz.ro, săptămâna trecută, că Voiculescu ar fi scris mai multe lucrări de după gratii, peste zece, cu scopul de a-și diminua pedeapsa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *