Skip to content
Societate

Alexandru Cumpănașu a răbufnit după ce Antena 3 a anunțat că oasele din pădure ar fi ale nepoatei sale: Știrea e falsă

facebook

UPDATE 21: 22

Mai multe posturi TV au anunțat, joi seară, că oasele găsite în pădure zilele trecute, după ce Gheorghe Dincă a dat indicații unde le-a aruncat, ar fi ale Alexandrei.

S-a vorbit despre faptul că specialiștii de INML au niște date preliminare ale expertizei antropologice ale acelor rămășițe, iar acestea aparțin unei persoane cu vârsta între 15 și 17 ani. Imediat s-a lansat în spațiul public ideea că acele oase sunt ale Alexandrei.

Unchiul fetei dispărute și ucise de criminalul din Caracal, Alexandru Cumpănașu, a declarat, la România TV, că nu crede această ipoteză. „Știrea e falsă, sunt convins că DIICOT va infirma acest lucru. Rog pe toată lumea să nu mai arunce pe piată astfel de fake-news-uri. Nu e normal ca familia să afle amănunte de la televizor și ei să nu fie anunțați de anchetatatori despre orice aspect din anchetă”, a spus Alexandru Cumpănașu.

—————————————————————————————————————————————-

Detalii importante din ancheta tragediei din Caracal. S-a finalizat o analiză genetică făcută de medicii de la IML. În oasele găsite în sacul din pădure a fost găsit un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei, potrivit Antena 3.

La IML mai sunt și alte pachete și se fac în continuare teste genetice și pe celelalte oase găsite în aceste zile de anchetatori.

Despre Luiza Melencu nu se știe nimic momentan, însă anchetatorii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *