Skip to content
Politică

SURSE: Olguţa Vasilescu, viitorul premier al României?

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, pare că este una dintre variante atât la şefia PSD, cât şi pentru cea de şef al Guvernului.

Surse din PSD au dezvăluit că în cercurile înalte ale formaţiunii politice se vorbeşte tot mai des, în ultimele zile, despre o posibilă candidatura a Olguţei la şefia partidului. Ba mai mult, se discuta chiar despre numirea acesteia în funcţia de premier al României, discutiie încurajate chiar de Victor Ponta.

Grei ai PSD laudă „performanţele” Olguţei şi îşi declara susţinerea pentru o posibilă viitoare candidatura a acesteia la şefia PSD.

„Are performanţe notabile nu doar în administraţie, este luptătoare şi este o voce în partid. Nu doar în fruntea partidului o vedem, ci chiar premier al României. De ce nu? În PSD sunt femei care demonstrează că îşi doresc să servească interesele cetăţenilor, iar Olguţa este un model de urmat”, au declarat surse oficiale PSD pentru dubluimpact.ro

Victor Ponta a declarat chiar zilele trecute că ar susţine o femeie la conducerea PSD sau chiar a Guvernului dacă el va câştigă alegerile prezidenţiale. Premierul nu a făcut însă nicio nominalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *