Skip to content
Politică

SURSE Oprescu nu a fost în pericol de a face infarct

SURSE Oprescu nu a fost în pericol de a face infarct

Astfel, Sorin Oprescu este, în prezent, în stare bună de sănătate. Coronografia performată asupra edilului arata ca nu are probleme grave. Potrivit unor informatii de urma ora, in urma analizelor facute primarului suspendat Sorin Oprescu acesta nu ar avea nevoie de operatie si nici de montarea unui stem. Acestea sunt primele concluzii ale raportului medicilor Spitalului Universitar. În plus, primarul nu ar putea fi externat de la Spitalul Universitar in urmatoarele ore.

Medicii au cerut un istoric medical al lui Sorin Oprescu si refacerea anumitor analize pentru clarificare. Testarea care s-a facut a dus la concluzia ca acele vase sanguine nu sunt distruse. Primarul Sorin Oprescu poate urma un simplu tratament. Ramane de vazut in urma investigatiilor suplimentare si a analizelor, cat timp va mai ramane internat edilul suspendar. Comisia medicala va vedea marti in jurul pranzului daca Oprescu poate fi externat.

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie București a declarat cu această ocazie, într-o intervenție telefonică la postul Antena3: „Este bine ca este asa, este bine ca s-a facut…absolut obligatorie. Riscul oricum ramane, pacientul va ramane cu riscuri majore care vor persista in continuare. Sorin Oprescu trebuie sa urmeze un regim strict, atat alimentar cat si medicamentos sub supraveghere stricta medicala.”

„Ne bucuram toti medicii ca este intr-o stare fizica mai buna”, a mai exprimat Monica Pop. Potrivit unor surse, Oprescu urmeaza sa fie dus inapoi in arest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *