Skip to content
" "
Politică

Surse: Pentru ce funcție s-ar pregăti să candideze MRU

Surse politice din rândul Partidului Național Liberal au dezvăluit pentru cei de la Evenimentul Zilei pentru ce funcție s-ar putea pregăti să candideze, în 2016, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

Potrivit sursei citate, după ce a rămas fără birou la Cotroceni, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu , ar putea candida la primăria Iași din partea PNL, singura sa reticență fiind aceea că astfel, s-ar izola, au precizat surse liberale.

Nu este prima oară când numele său este vehiculat pentru primărie, și la alegerile locale din 2012 existând astfel de zvonuri.

Un posbil adversar pentru cursa internă din PNL privind candidatura la Primăria Iași ar fi senatorul Dumitru Oprea, mai informează evz.ro. Oprea și-ar dori și el să candideze pe locul lui Adomniței, cel care are în prezent explicații de dat procurorilor DNA și, pe cale de consecință a fost tras pe linie moartă în partid.

" "

3 comentarii la “Surse: Pentru ce funcție s-ar pregăti să candideze MRU

  1. el are impresia ca iesenii sunt prosti sau amnezici ? Slavul lui Basescu, vita kobe , cel mai penibil prim ministru :))). Suces domnule M.R.U.

  2. el are impresia ca iesenii sunt prosti sau amnezici ? Slavul lui Basescu, vita kobe , cel mai penibil prim ministru :))). Suces domnule M.R.U. (unguient)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *