SURSE PNL, acord în conducerea partidului pentru două zile de vot în diaspora

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Biroul Politic Naţional al PNL a votat miercuri un acord privind organizarea a două zile de vot pentru cetăţenii români din diaspora.

Conducerea PNL a votat pentru două zile de vot pentru cetăţenii români din diaspora, la alegerile europarlamentare, potrivit unor surse liberale.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a confirmat marţi, la sediul partidului, discuţiile privind două zile de vot în diaspora, el afirmând că au fost colegi ai lui care au avut propunerea, dar au fost şi colegii de la PNL, pentru a nu se crea o emoţie în diaspora.

„Haideţi să vedem, colegii mei au avut propunerea asta, au fost şi colegii de la Partidul Naţional Liberal, pentru a nu se crea o emoţie în diaspora este această propunere”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre varianta ca cei din diaspora să voteze două zile la europarlamentare.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL