Skip to content
Politică

SURSE Președintele Klaus Iohannis, întâlnire cu Barack Obama și Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua o vizită oficială în Statele Unite ale Americii unde va participa,  în perioada 23 -29 septembrie, la Summitul ONU de la New York, ocazie cu cu care şeful statului se va întâlni cu preşedintele Barack Obama şi cu vicepreşedintele Joe Biden, informează surse politice citate de evz.ro

Vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite este programată reședintele pentru a doua jumătate a lunii septembrie.
Amintim că ultima vizită a președintelui Klaus Iohannis a fost în Austria, la sfârșitul lunii iulie, unde șeful statului și soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la deschiderea Festivalului de la Salzburg, la invitaţia preşedintelui austriac, Heinz Fischer, cu care Klaus Iohannis a avut şi o întrevedere oficială.

Tot luna trecută, Klaus și Carmen Iohannis au vizitat Spania. Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia au oferit un dejun oficial la Palatul Regal în onoarea lui Klaus şi Carmen Iohannis. Șeful statului a avut o întrevedere şi cu premierul spaniol Mariano Rajoy, dar şi cu membrii comunităţii româneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *