Skip to content
Politică

Surse: România pierde portofoliul politicilor regionale. Ce portofoliu ar putea primi Crețu sau Cioloș. DOVADA

Surse de la Bruxelles au dezvăluit ce se întâmplă cu portofoliul pentru care România s-a luptat să-i revină europarlamentarului PSD Corina Crețu. 

Sursa Euractiv.com transmite că Romania va obține portofoliul de Cooperare Internatională și Ajutor Umanitar din cadrul Comisiei Europene. Portofoliul de Politici Regionale, vizat de Romania in cadrul negocierilor, ar urma sa ajunga la Croatia.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că România a obținut cel mai bun portofoliu la Comisia Europeană.

draft european commision

foto: Twitter Georgi Gotevgeorgi2

5 comentarii la “Surse: România pierde portofoliul politicilor regionale. Ce portofoliu ar putea primi Crețu sau Cioloș. DOVADA

  1. Nu vedem decat versiunea 4 sau 6! Probabil din cateva zeci! Pe eurostat nu a aparut nici o stire. este o minciuna! Ar fi interesat de aflat cine a dat pe surse aceste informatii si cum a avut acces la variante! Asta da ar fi o stire.

  2. Si mai uitati-va va rog ca in versiunea 4.3 din 30.08.2014 era Ciolos la acelasi portofoliu la care apare Cretu/Ciolos in versiunea 6 din 02.09.2014. Eu unul nu cred in aceasta ipoteza si pt Romania sper ca nu este reala. Parca Ciolos era sigur la agricultura iar in 30.08.2014 Juncker nu aflase de Corina Cretu? Hai sa fim moderati in stiri si dovezi deocamdata.

  3. Sursa banilor lui iohanis? Ex. marea majoritate a mansardelor(cateva mii) construite in Sibiu (aproape 90% din blocurile construite pe vremea lui ceasca-cele cu 4 nivele) nu au autorizatie de constructie, iar avizul tacit al lui iohanis a fost de 2000 eur per bucata. Faceti o simpla socoteala si vedeti unde ajungeti!!!. Apropo- sursa informatiilor- un cumparator de genul asta de locuinte care se chinuie de mai bine de 5 ani sa intre in posesia documentelor de proprietate

  4. E posibil. Germania datoreaza asa de mult Croatiei pentru dezmembrarea Yugoslaviei, In Croatia coruptia nu este mai mica decat in Romania si totusi nu au DNA si ANI. Daca ai sustinere europeana o duci bine, iar daca ti se dicteaza de la Washigton ai de toate – inclusiv sentinte dictate din ambasada SUA in cardasie pe fata cu Basescu. Oare Gitenstein si alte personaje din ambasada nu ar trebui cercetate pentru coruptie? Gitenstein o duce ca un nabab acum, dupa ce nu mai este ambasador, in Romania. Oare nu se intreaba Departamentul de Stat de ce? Cred ca stie, dar cat timp intersele oculte ale SUA sunt servite de Basescu se inchid ochii la asa un amanunt ”minor”! SUA a sustinut zeci de ani pe unul din sangerosii dictatori din America latina – Duvallie in Haiti, a sustinut regimul coloneilor in Grecia, lovituri de stat antidemocratice aiurea in lume, asa ca de ce nu l-ar sustine pe Basescu si haita lui?

  5. Un scenariu (blocarea Corinei Cretu)dand impresia de „deja vu” :Ionel Bratianu a preferat sa fie insotit,la Conferinta de Pace de la Paris,din 1919,de numerosi delegati mediocri,omitandu-lcu buna stiinta pe cel mai stralucitor roman aflat la Paris,tocmai pentru a sustine eficient cauza Romaniei si anume Take Ionescu,marele lui rival politic.Desigur,apropierea de situatii exclude in mod cert,valoarea personajelor ;nici C.Cretu nu e Take si cu atat mai mult Blaga sau Iohannis nu au nici cea mai milimetrica asemanare cu Ionel Bratianu.Esential e doar faptul ca,in situatii de mare insemnatate,romanii pun inainte interese de partid,fata de cele ale tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *