UPDATE Mobilizare totală a Coaliţiei în sprijinul candidatului Cîrstoiu. Stroe: Nu s-a pus problema retragerii

Sursa foto: Cătălin Cîrstoiu

UPDATE, ORA 20.21

Purtătorul de cuvând al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că este sută la sută alături de acest om şi niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii privind retragerea candidaturii sale. El a precizat că aceste informaţii nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală şi că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar.

”Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment şi vă spun sincer că am toată convingerea de acest lucru. Această coaliţie PSD-PNL are un culoar extrem de bine definit şi anume în a susţine un om competent, cu un profil profesional fără cusur, un manager, un om care poate mobiliza atât electoratul nostru cât şi cel al social-democraţilor, un om competent, cu viziune”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că ”restul sunt speculaţii care evident se poate face şi în mare măsură sunt făcute de competitorii lui Cătălin Cîrstoiu”.

Citește mai mult AICI

ŞTIREA INIŢIALĂ

Coaliția s-a întrunit luni la Guvern într-o ședință, la care a participat și candidatul la primăria Generală Cătălin Cîrstoiu.

Coaliția a discutat când să depună semnăturile pentru Cătălin Cîrstoiu. Liderii ar fi vrut să depună chiar mâine candidatura, pentru a pune capăt speculațiilor legate de o presupusă retragere din cursă. În condițiile în care BEM ar trebui să analizeze și să valideze, întâi, protocolul Alianței, iar premierul Ciolacu are, tot mâine, o deplasare internațională, s-a decis depunerea candidaturii lunea viitoare.

Până atunci liderii Coaliției au cerut mobilizare totală în sprijinul candidatului Cătălin Cîrstoiu.

Cei trei primari ai Alianței îl vor susține și ei și vor participa în campania lui Cătălin Cîrstoiu.

În cadrul şedinţei, Cătălin Cîrstoiu a prezentat în cadrul ședinței mai multe părți din programul său.

Reamintim că în urmă cu câteva ore, Cătălin Cîrstoiu a exclus o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar.

„Dacă stăm să o luăm aşa, orice lucru care apare într-un moment are caracter temporar. Din punctul meu de vedere, m-am înscris într-o luptă pentru o idee şi mergem înainte”, a spus Cătălin Cîrstoiu jurnaliştilor.

Şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu (PSD), a negat zvonurile privind retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu din partea PSD – PNL pentru fotoliul de edil general al Capitalei, precizând că luni dimineaţa a avut loc o şedinţă de campanie, urmată de o întrevedere cu specialişti în transporturi, iar acest subiect nu a fost abordat.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL