Suspendarea programului „Casa verde”. Președintele AFM: Facem recurs

Programul național „Casa verde” este blocat de judecători. Președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, invitat la „Puterea Știrilor”, vorbește despre speță.

„Una dintre companiile care a participat la procesul de selecție a fost descalificată. Astfel, s-a făcut o acțiune în instanță. S-a dispus ieri suspendarea programului până la soluționarea pe fond a dosarului. Trebuie să facem recurs în maxim cinci zile. Colegii mei lucrează ca până la finalul zilei să trimitem recursul și așteptăm decizia instanței, care a fost dusă în eroare de un agent economic nemulțumit”, arată Neculaescu.

Este un buget record de aproape două miliarde de lei, sute de mii de beneficiari și zeci de companii implicate, arată acesta.

„Suntem concentrați pe deblocarea situației”, mai punctează el.

„Am vorbit și cu ministrul de resort. Momentan, termenele sunt suspendate. Nu s-a întâmplat niciodată ca o instanță să blocheze un program național”, mai spune Neculaescu.

Autor

  • Chirciu Simona-Maria

    Simona-Maria Chirciu, editor coordonator. Simona-Maria Chirciu este Doctor în Științe Politice, autoare și expertă pe drepturile omului. Cu o experiență de peste 7 ani în presa scrisă și online, a ținut ateliere pe Media Literacy, tehnici de manipulare și Fake News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: