Skip to content
Coronavirus

UPDATE Studenta din complexul Regie transportată, duminică seara, la Institutul „Matei Balș” nu are coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

UPDATE

Studenta din complexul Regie transportată, duminică seara, la Institutul „Matei Balș” nu are coronavirus, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

" "

***

O studentă de 22 de ani, recent întoarsă din Italia şi care acuza dureri de gât, a fost preluată din Campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi transportată, duminică seară, la Institutul „Matei Balş”, unde se va stabili dacă a fost sau nu infectată cu noul coronavirus.

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a menţionat în conferinţa de presă susţinută duminică seară, că rezultatul testării „va fi gata în câteva ore, durează cam 3 ore”.

O femeie care s-a întors din Italia şi acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Pacienta a fost transportată cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus”, a transmis, duminică seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că, deocamdată, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate şi zona din care a revenit în ţară. În Bucureşti au fost deja confirmate două cazuri de infectare cu coronavirus.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *