Skip to content
Coronavirus

UPDATE Studenta din complexul Regie transportată, duminică seara, la Institutul „Matei Balș” nu are coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE

Studenta din complexul Regie transportată, duminică seara, la Institutul „Matei Balș” nu are coronavirus, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

***

O studentă de 22 de ani, recent întoarsă din Italia şi care acuza dureri de gât, a fost preluată din Campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi transportată, duminică seară, la Institutul „Matei Balş”, unde se va stabili dacă a fost sau nu infectată cu noul coronavirus.

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a menţionat în conferinţa de presă susţinută duminică seară, că rezultatul testării „va fi gata în câteva ore, durează cam 3 ore”.

O femeie care s-a întors din Italia şi acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Pacienta a fost transportată cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus”, a transmis, duminică seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că, deocamdată, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate şi zona din care a revenit în ţară. În Bucureşti au fost deja confirmate două cazuri de infectare cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *