Skip to content
Societate

Suspiciunea de coronavirus nu se confirmă în cazul femeii din Suceava care s-a întors recent din China

digi24.ro

Suspiciunea de coronavirus nu se confirmă în cazul femeii din Suceava care s-a întors recent din China.

”Referitor la cazul pacientei suspecte din fericire suspiciunea nu se confirmă!”, anunţă ISU Suceava.
Conform ISU, pe toată perioada suspiciunii de infectare cu coronavirus, la sediul Instituţiei Prefectului a fost întrunit Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă care a monitorizat şi evaluat în timp real modul de instituire şi de aplicare a măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii unei eventuale infecţii.

Femeia de 33 de ani din Suceava care s-a întors din China şi era suspectă de infecţie cu coronavirus a fost preluată vineri de la Spitalul Judeţean Suceava pentru a fi transferată la Clinica de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi.

În momentul în care pacienta, aflată într-o capsulă specială, era urcată în ambulanţă, unul dintre cei care o transporta a alunecat, scăpând şi targa şi căzând şi el de pe rampă.

Vineri seară, managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, declara că starea femeii nu este ”deosebit de gravă”, dar acest caz necesită atenţie.

”Pacienta abia a fost adusă la noi, prezintă febră şi tuse. Nu are o stare deosebit de gravă, dar cazul necesită atenţia noastră”, a afirmat medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *