Skip to content
Politică

Susține Pro România moțiunea de cenzură? Victor Ponta, precizări de ULTIMĂ ORĂ EXCLUSIV

agerpres.ro

În jurul datei de 10 decembrie, Guvernul Dăncilă are de trecut de un nou moment tensionat. Concret, a fost anunțată o moțiune de cenzură împotriva Executivului susținut de coaliția de putere PSD-ALDE.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura luni cu liderul Pro România, Victor Ponta. Întrebat cum se poziționează formațiunea sa politică în raport cu moțiunea de cenzură anunțată, fostul premier a precizat că partidul său dorește schimbarea Guvernului Dăncilă cu un Executiv mult mai bine pregătit profesional și pro-european, dar nu este de părere că PNL, USR și PMP pot constitui o alternativă.

De altfel, chestionat care crede că sunt șansele ca moțiunea de cenzură să reprezinte un succes, Victor Ponta a atras atenția că acestea sunt infime.

„Pro România face cu adevărat opoziție Guvernului Dragnea-Dăncilă. Facem eforturi să convingem și alți parlamentari din PSD-ALDE să sprijine schimbarea acestui Guvern cu un altul mult mai bine pregătit profesional și pro-european. În același timp vedem că partidele din Parlament (PNL, USR și PMP) sunt total incapabile să construiască o alternativă politică serioasă, se macină în bătălii și orgolii interne, nu au niciun lider cu credibilitate și viziune. În acest moment, din cauza impotenței cronice a celorlalte partide de opoziție în fața sistemului mafiot instituit de Dragnea pentru controlul votului în Parlament, șansele unei moțiuni de cenzură sunt infime”, a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *