Skip to content
" "
Politică

Susținerea PNL pentru Nicuşor Dan a picat ”ca nuca-n perete”, susține Firea: Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă

Inquam Photos / George Calin

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti, a declarat, joi, că anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, a venit ”ca nuca în perete” contextul generat de coronavirus şi lipsa unui guvern stabil. ”Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă”, a afirmat Firea, precizând că le urează succes tuturor candidaţilor, informează news.ro.

”Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă”, a declarat, joi, Gabriela Firea, întrebată ce crede despre anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan.

" "

”În tot acest peisaj, care nu trebuie să fie de speriat, dar trebuie să ne responsabilizeze, şi nu avem un guvern stabil, am văzut ca nuca în perete şi colac peste pupăză acest anunţ. Este noaptea minţii”, a mai declarat primarul general.

Aceasta le-a transmis succes tuturor contracandidaţilor săi.

Gabriela Firea a anunţat, în repetate rânduri, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, oficialii PSD precizând că partidul va susţine această candidatură.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD. El a acuzat-o pe Gabriela Firea că ”a făcut praf Bucureştiul”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *