Skip to content
Societate

Sute de funcţionari din clădirea Parlamentului, spectatori pe gratis la concertul Bon Jovi

ro.wikipedia.org

Sute de oameni, angajaţi în Palatul Parlamentului au urmărit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, care a avut loc duminică seară, în Piaţa Constituţiei, potrivit unor imagini difuzate pe reţelele de socializare online, scrie adevarul.ro.
Ceva frumos, neaoş, românesc. Dealul Parlamentului, acolo unde plătitorii de bilete nu au acces, e plin de oameni. Sute, după estimarea mea. Cu jandarmi printre ei. Cum au intrat acolo oamenii? Ce părere au organizatorii, dar mai ales Jandarmeria Română, care gestionează accesul în curtea Parlamentului, ar fi interesant să aflăm„, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de Oana Gheorghiu, vicepreşedinte al ONG-ului Dăruieşte viaţă, aflată printre participanţii la cel de-al doilea show susţinut de formaţia americană în Bucureşti, după cel din 2011. Aceasta a publicat şi o înregistrare video în care zeci de maşini ies din Curtea Parlamentului, după concert.

Am întrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu maşina şi super poziţie la concert. Să fii trecut în tabel, mi-a spus. Nesimţirea politicienilor e fără limite, căci nici măcar un bilet la concert nu plătesc şi nici cu prostimea nu vor să se amestece. Mă întreb în ce ţară, Parlamentul e folosit pentru a vedea moca un astfel de concert? Jandarmeria Română trebuie să explice situaţia acestui eveniment organizat în Curtea Parlamentului, cu resurse publice„, a mai scris aceasta.

Anii de glorie în care Parlamentul devine unealtă de furt. Căci da, cei ce s-au dus acolo sus, să vadă moca un concert, au furat de la organizatori, de la cei care poate pierd bani dacă nu vând suficiente bilete”, a scris aceasta într-o nouă postare.   Concertul susţinut duminică seară de trupa Bon Jovi a încheiat segmentul european al turneului de promovare pentru albumul „This House is Not For Sale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *