Skip to content
Societate

Sute de români, blocaţi pe aeroportul din Dortmund. Oamenii au dormit pe paturi pliante

facebook

Zborurile Wizzair din Dortmund spre Timişoara şi Cluj au fost anulate, miercuri, fără nicio explicaţie din partea companiei. Cei mai mulţi dintre pasagerii români au fost nevoiţi să doarmă în aeroport, iar joi dimineaţă au fost anunţaţi că mai au de aşteptat încă şapte ore.

Wizzair a anulat în ultimul moment, miercuri, cursa Dortmund – Timişoara, care trebui să plece în jurul 13,30 de pe aeroportul din Germania. Toţi pasagerii au fost anunţaţi că vor fi preluaţi de un avion care va pleca spre Cluj-Napoca, în jurul orei 19,00.

Sute de români, unii dintre ei cu copii au aşteptat fost urcaţi după câteva ore într-un alt avion al companiei cu destinaţia Cluj-Napoca. Pasagerii şi-au ocupat locurile, bagajele au fost urcate în cală, dar după o oră personalul companiei i-au anunţat că şi această cursa a fost anulată, scrie adevarul.ro.

Toată lumea a fost coborâtă din avion, trimisă să îşi recupereze bagajele şi pasagerii au fost invitaţi la un ghişeu din aeroport unde s-a întocmit o listă.

O persoană din Alba Iulia care urma să se plece din Dortmund spre Timişoara, spune că din cauza haosului provocat de Wizzair, sute de români, unii cu copii, aşteaptă în aeroport, fără să primească vreo explicaţie din partea reprezentanţilor companiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *