Tabita Gliga, soția primarului Cătălin Cherecheș, a apărut la Mureș

tabita chereches
foto: captura video

După ce s-a speculat că soţia ar fi cu el în străintate, Tabita Gliga a apărut astăzi la sediul Poliţiei Mureş. Le-a adus pachet părinţilor ei, aflaţi în arest, scrie presa locală.

Ieri, soția lui Cătălin Cherecheș, Tabita Gliga, a fost, marți, la Târgu Mureș, la părinții ei, arestați pentru dare de mită si complicitate. Aceasta a sosit singură la sediul poliției, locație ce găzduiește și centrul de reținere și arest preventiv.

Într-o ținută lejeră și însoțită de mai multe bagaje destinate părinților săi, ea a petrecut timpul discutând constant la telefon. Cu toate acestea, a refuzat să ofere vreun comentariu în legătură cu fuga soțului său, Cătălin Cherecheș, și a respins furnizarea unor detalii despre persoanele presupuse a-i fi fost complici.

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare , condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost prins de poliţişti în Augsburg, Germania.

”În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional”, anunţă, marţi seară, Poliţia Română.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: